Locaties Tangenborgh

Meerstede

meerstede 02In Emmen staat in de wijk Emmermeer, op steenworp afstand van een winkelcentrum en nabij een prachtig park, het gebouw Meerstede.

Wonen

Dit woon-, zorg- en welzijnscomplex bestaat uit drie blokken met 64 woningen. Op de begane grond zijn verschillende multifunctionele ruimtes van Zorggroep Tangenborgh, zoals een restaurant waar mensen van zowel de appartementen van Meerstede als belangstellenden van buitenaf kunnen eten. Het restaurant biedt ook de mogelijkheid om maaltijden af te halen en feesten te organiseren. Zorggroep Tangenborgh werkt in Meerstede samen met Welzijnsgroep Sedna en Welzijnsstichting Emmermeer.

Thuiszorg en dagverzorging

Wie thuis hulp nodig heeft kan een beroep doen op Thuiszorg Tangenborgh, regio Emmen. Thuiszorg Tangenborgh werkt met vaste en kleinschalige teams van professionele en ervaren medewerkers. Ook vanuit Meerstede is een thuiszorgteam actief.

Naast thuiszorg biedt Tangenborgh ook personenalarmering aan, hiermee wordt met één druk op de knop hulp ingeschakeld.

Zelfstandig wonende ouderen die ondersteuning nodig hebben in het dagelijks leven, kunnen kiezen voor dagverzorging. Dit wordt aangeboden in Meerstede.

Zorggroep Tangenborgh

De diensten en zorg die vanuit Meerstede worden gegeven vallen onder Zorggroep Tangenborgh. Tangenborgh heeft een behoorlijk aantal woon- en zorgcentra, verpleeghuizen, ouderensteunpunten en een dagbehandelingscentrum in de regio Zuidoost Drenthe.

Zorggroep Tangenborgh biedt zorg die zo veel mogelijk aansluit bij de stijl van leven van haar klanten, waarbij rekening wordt gehouden met de individuele wensen, mogelijkheden en beperkingen. De zorggroep beschikt over een landelijk erkend kwaliteitscertificaat (HKZ).

Klantenservice
Spehornerbrink 1
7812 KA Emmen
Tel. 0591 - 68 16 16

Parent menu ID = 4
View = article
Onhome = 0