Initiatiefnemers

Over de initiatiefnemers

Tangenborgh is een vooruitstrevende organisatie, gespecialiseerd in het aanbieden van diensten op het gebied van gezondheid, wonen en welzijn aan ouderen. Het ondernemerschap zit diep verankerd in het DNA van Tangenborgh. Medewerkers Tangenborgh zijn continu op zoek naar mogelijkheden om de dienstverlening beter en efficiënter te maken, om zo de kwaliteit van zorg maar vooral het levensgeluk van bewoners en klanten te vergroten.

Tangenborgh levert zorg en dienstverlening aan ongeveer 1650 van uit 16 locaties. Haar verzorgingsgebied beslaat geheel Zuidoost Drenthe; te weten gemeente Borger-Odoorn, Emmen en Coevorden.

Vanuit zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid stelt Tangenborgh haar kennis en kunde beschikbaar bij Demens, kenniscentrum voor dementiezorg,  voor onder meer verwijzers, gemeenten, ketenpartners en collega-zorginstellingen en werkt graag met deze partijen samen.
 
Avics is een onafhankelijke leverancier van zorgtechnologie.Voor Avics draait het daarbij niet alleen om de techniek, maar juist hoe deze techniek wordt ingezet in relatie tot een gedegen visie op zorg.

Naast de juiste  technologische oplossing biedt Avics een uitgebreid trainings- en begeleidingstraject dat er voor zorgt dat de zorgtechnologie ook echt op de juiste manier wordt gebruikt.

Avics is daarbij altijd op zoek naar innovaties en nieuwe ontwikkelingen in de markt die bijdragen aan meer werkplezier voor de medewerkers en meer leefplezier voor bewoners. Wanneer een specifieke klantvraag nog niet bestaat, schroomt Avics niet om met haar eigen R&D afdeling de mogelijkheden te onderzoeken én om desgewenst de  gevraagde oplossing zelf te ontwikkelen.

Met haar 40 medewerkers bedient Avics inmiddels ruim 100 zorgorganisaties in heel Nederland.
 
Rebel is een succesvol, maatschappelijk betrokken bedrijf. In 2002 opgericht door slimme jonge mensen die elkaar vonden in hun ambitie de wereld te verbeteren door overheden en bedrijven beter te laten samenwerken.

Rebel is als adviseur actief in sectoren met een groot maatschappelijk belang: Infrastructuur, vastgoed, schone energie, circulariteit, onderwijs , cultuur en al bijna 15 jaar ook in de zorg. Rebel helpt zorginstellingen met financiële en strategische vraagstukken, maar ook met ondernemende en veranderkundige initiatieven. Van de 180 Rebels zijn er ongeveer 20 actief in de zorg. In Nederland, maar ook daarbuiten.