Ontmoetingsmiddag

Ontmoetingsmiddag (voorheen Alzheimercafé) Oldersheem Nieuw-Amsterdam

De werkgroep Alzheimercafé organiseert op donderdag 21 september een ontmoetingsmiddag in Tangenborgh-woonzorglocatie Oldersheem, Karel Palmstraat 125 te Nieuw-Amsterdam. De middag begint om 14.00 uur (inloop vanaf 13.30) uur en duurt tot ± 15.30 uur.   

Thema: ‘Gewoon zoals thuis’
Het thema van de ontmoetingsmiddag is ‘Gewoon zoals thuis, kleinschalig wonen voor mensen met geheugenproblemen’. Sprekers zijn Elles Posthuma en Jan van Oosten, locatiemanagers van zorgorganisatie Dagelijks Leven. 

Over de ontmoetingsmiddag
De ontmoetingsmiddag is er voor iedereen die geconfronteerd wordt met of belangstelling heeft voor de ziekte van Alzheimer en dementie. Het is tevens een trefpunt voor mensen met geheugenproblemen, hun partners en familieleden. Ook andere belangstellenden zijn van harte welkom. Er worden iedere keer andere sprekers uitgenodigd, er is gelegenheid tot vragen stellen, het uitwisselen van ideeën, informatie en ervaringen en het ontmoeten van lotgenoten.

De toegang is gratis, net als de koffie en thee. 

Meer informatie
Wie meer wil weten over de ontmoetingsmiddag of dementie kan bellen met (0591) 22 59 22 of mailen naar info@tangenborgh.nl