Woonzorglocatie Borgerhof zoekt vrijwilligers

Woonzorglocatie Borgerhof is op zoek naar vrijwilligers om te ondersteunen bij verschillende activiteiten. Wie graag wat wil betekenen voor de ouderen in het woonzorgcentrum en nog wat vrije uren heeft, is van harte welkom zich te melden.

"Vrijwilligers zijn goud waard in de zorg. Zij vormen een belangrijke ondersteuning bij vooral de leuke en extra activiteiten die wij aan de bewoners bieden", vertelt Marga Engelage die Activiteitenbegeleider is in Borgerhof.

"In deze periode valt het niet altijd mee om vrijwilligers te vinden. Veel mensen hebben het druk, maar gelukkig krijg je er in Borgerhof veel voor terug. Natuurlijk geven de blije en enthousiaste bewoners energie, er wordt ook veel gelachen met elkaar. Maar daarbij organiseren wij ook speciale gezellige avonden voor de vrijwilligers zelf en met kerst krijgen ze altijd een uitgebreid kerstpakket."

Engelage: "We hebben allerlei verschillende vacatures voor vrijwilligers, maar voor nu zoeken we vooral vrijwilligers voor het restaurant, de zangmiddagen, de huiskamers en de avondactiviteiten."

Restaurant
"Voor ons restaurant zoeken we vrijwilligers die willen ondersteunen bij de warme maaltijden. Denk daarbij aan het dekken van tafels, uitserveren en afruimen."

De Zangmiddagen
Borgerhof organiseert een keer per maand op de dinsdagmiddag een zangmiddag voor onze bewoners. Hiervoor zoeken we mensen die bewoners willen ondersteunen en eventueel een instrument bespelen.

Avondactiviteiten
Voor onze avondactiviteiten zijn we op zoek naar vrijwilligers die willen helpen bij de bingo-en muziekavonden van 18.30 tot 21.30 uur. Denk daarbij bijvoorbeeld aan koffie schenken, afruimen en afwassen.

De huiskamers
Voor onze huiskamers zoeken we mensen die één of meerdere dagdelen willen helpen met bijvoorbeeld koffie schenken, praatje maken, wandelen en spelletje doen. Denk bij dagdelen aan: van 10.00 tot 13.00 uur of van 15.00 tot 19.00 uur of in overleg.

Aanmelden
Ook mensen die op een andere manier vrijwilliger zouden willen worden, worden van harte uitgenodigd zich aan te melden. In een gesprek met de activiteitenbegeleider, wordt gepolst waar de interesses liggen om vrijwilligerswerk te doen.

Wie nog vragen heeft of zich aanmelden wil kan een mail sturen naar aborgerhof@tangenborgh.nl. Je kunt ook bellen met Marga Engelage op 06 14 71 99 80 of met Fleur Giezen op 06 14 96 95 91.