Wijkzorg

Zorggroep Tangenborgh, wij zijn ook bij ú thuis in de regio! 

Bij Zorggroep Tangenborgh begrijpen we dat u het liefst zo lang mogelijk in uw eigen huis en vertrouwde omgeving wilt blijven wonen, zelfs als bepaalde dagelijkse activiteiten wat meer ondersteuning vereisen. Daarom bieden wij professionele en persoonlijke zorg thuis die naadloos aansluit bij uw wensen en behoeften. Ons doel is om u te helpen, ongeacht uw zorgbehoeften, zodat u vandaag zorg krijgt als u het nodig heeft.

Onze dienstverlening

Wijkzorg Tangenborgh staat voor u klaar met een uitgebreid scala aan diensten, waaronder:

Persoonlijke Verzorging: Onze toegewijde professionals staan klaar om u te ondersteunen bij persoonlijke verzorging.
Verpleging en Begeleiding: We bieden verpleging en begeleiding op maat, afgestemd op uw specifieke behoeften.
Personenalarmering: Met onze personenalarmeringsservice staat hulp altijd binnen handbereik.
Zorg in de Nacht: Ook 's nachts kunt u op ons rekenen voor de zorg die u nodig heeft.
Tijdelijke Zorg Thuis: Als u net uit het ziekenhuis komt of tijdelijke zorg thuis nodig heeft, zijn wij er voor u.
Preventieve Zorg: Zelfs als u momenteel geen zorg nodig heeft, komen we vrijblijvend bij u langs om te helpen bij preventieve zorg. Onze wijkverpleegkundige onderzoekt samen met u hoe u zo lang mogelijk zelfstandig thuis kunt blijven wonen.


Een vast contactpersoon: De Wijkverpleegkundige

Bij Zorggroep Tangenborgh heeft u één vertrouwd aanspreekpunt: uw wijkverpleegkundige. De wijkverpleegkundige komt bij u thuis om samen met u te kijken naar uw zorgbehoeften. De wijkverpleegkundige coördineert de zorg die u van ons zorgteam ontvangt en zorgt voor de benodigde indicatie voor zorg thuis. U kunt altijd rekenen op de persoonlijke aandacht en expertise.

Onze Teams

Wijkzorg Tangenborgh werkt met kleine, hechte teams van verzorgenden en verpleegkundigen met ruime ervaring in verzorging en verpleging thuis. Onze filosofie is simpel: u behoudt de regie over uw leven. We ondersteunen u in wat u zelf kunt en werken nauw met u (en eventueel uw naasten) samen om de benodigde zorg te bepalen en te leveren.

Afspraken Vastgelegd

Bij Zorggroep Tangenborgh streven we naar transparantie en duidelijkheid. Al uw zorgbehoeften en de gemaakte afspraken worden zorgvuldig vastgelegd in uw persoonlijke zorgdossier. We evalueren regelmatig samen met u en passen de zorg aan als dat nodig is, zodat u altijd de zorg krijgt die u verdient.

Kies voor Zorggroep Tangenborgh wanneer u persoonlijke, professionele wijkzorg nodig heeft. Wij zijn er om u te ondersteunen en uw welzijn te bevorderen terwijl u comfortabel in uw eigen huis blijft wonen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Uw welzijn is onze prioriteit.

U kunt ons bellen of mailen. Als u dat prettiger vindt, kunt u ook gerust even langskomen bij de Klantenservice van één van onze woonzorglocaties. Hier vindt u onze contactgegevens.

Welkomsbrief

Per 1 mei 2023 maakt Tangenborgh geen gebruik meer van een zorg- en dienstverleningsovereenkomst ter ondertekening. U krijgt van ons een gepersonaliseerde welkomsbrief. In de welkomsbrief is ook opgenomen de inlogcode van Carenzorgt. Met aanvang van de zorg stemt u in met de algemene voorwaarden en privacyverklaring, de meest recente versie is altijd te vinden op onze website. 

Daarnaast heeft u altijd een actueel zorgplan passend bij uw zorgvraag en zorgindicatie, die in overeenstemming met u wordt gemaakt.  

Contactgegevens wijkverpleegkundige bij u in de buurt!

Contactgegevens wijkverpleegkundige bij u in de buurt!

De wijkverpleegkundige is uw vaste contactpersoon. Hij of zij coördineert de zorg die u krijgt van ons team. Voor elke vorm van zorg en verpleging thuis heeft u een indicatie nodig. Onze wijkverpleegkundige beoordeelt of u in aanmerking komt voor zorg en stelt vervolgens een passende indicatie. Op basis van de indicatie en in overleg met u en/of uw… Lees meer