Wijkzorg

Natuurlijk blijft u het liefst zo lang mogelijk in uw eigen huis en vertrouwde omgeving wonen, ook als alles niet meer zo soepel gaat en u bij sommige dagelijkse dingen hulp nodig heeft. Daarom biedt Zorggroep Tangenborgh professionele en persoonlijke zorg thuis die aansluit bij uw wensen en behoeften. Als u vandaag zorg nodig heeft, wordt u vandaag geholpen. 

Onze dienstverlening

U kunt bij wijkzorg Tangenborgh terecht voor dementiezorg, persoonlijke verzorging, verpleging en begeleiding en personenalarmering. Ook voor zorg in de nacht en tijdelijke zorg thuis (bijvoorbeeld omdat u net uit het ziekenhuis komt) staan wij voor u klaar. We komen vrijblijvend bij u langs, ook als u nog geen zorg nodig heeft. De wijkverpleegkundige onderzoekt samen met u hoe u zo lang mogelijk zelfstandig thuis kunt blijven wonen.

Vaste contactpersoon: de wijkverpleegkundige

Onze wijkverpleegkundige komt bij u thuis om samen met u te kijken wat u nodig heeft. Hij of zij is uw vaste contactpersoon en coördineert de zorg die u krijgt van ons zorgteam. Onze wijkverpleegkundige zorgt ook voor de indicatie die u nodig heeft voor zorg thuis.

Onze teams

Wijkzorg Tangenborgh werkt met vaste, kleinschalige teams van verzorgenden en verpleegkundigen die brede ervaring hebben in verzorging en verpleging thuis. Ons uitgangspunt: u heeft de regie over uw leven. Dat betekent dat u zoveel mogelijk doet wat u zelf kunt doen. In nauw overleg met u (en eventueel met uw naasten) bepalen we samen welke zorg u nodig heeft en wat wij daarin voor u kunnen doen.

Afspraken vastgelegd

Wat u nodig heeft, de zorg die wij gaan geven en wat we daarover hebben afgesproken, wordt allemaal genoteerd in uw zorgdossier. We evalueren regelmatig met u en passen de zorg zo nodig aan.

Contact

U kunt ons bellen of mailen. Als u dat prettiger vindt, kunt u ook gerust even langskomen bij de Klantenservice van één van onze woonzorglocaties. Hier vindt u onze contactgegevens.

Spin in het web: de wijkverpleegkundige

Spin in het web: de wijkverpleegkundige

De wijkverpleegkundige is uw vaste contactpersoon. Hij of zij coördineert de zorg die u krijgt van ons team. Voor elke vorm van zorg en verpleging thuis heeft u een indicatie nodig. Onze wijkverpleegkundige beoordeelt of u in aanmerking komt voor zorg en stelt vervolgens een passende indicatie. Op basis van de indicatie en in overleg met u en/of uw… Lees meer