Verzorging en verpleging

  

Heeft u hulp nodig bij het wassen en aan-/uitkleden, moet er een wond verbonden worden, bent u suikerpatiënt en moet u dagelijks insuline gespoten hebben of andere medicatie toegediend krijgen, dan kan Wijkzorg Tangenborgh u daarbij helpen, zowel overdag als 's nachts.

Personenalarmering

De gedachte dat er wat gebeurt terwijl u alleen thuis bent, kan een onveilig gevoel geven. Personenalarmering van Tangenborgh is dan een oplossing. Als u bijvoorbeeld valt, onwel wordt of het benauwd krijgt, drukt u op de alarmknop en krijgt u direct contact met een van onze medewerkers. Als het nodig is, komen ze naar u toe. Iedereen die in het gebied Zuidoost-Drenthe woont, kan alarmering van Tangenborgh afnemen. Met personenalarmering kunt u 24 uur per dag rekenen op hulp.

Geen indicatie nodig
Ons zorgteam kan de personenalarmering voor u regelen. U heeft hiervoor geen indicatie of verwijzing nodig. Het enige dat u nodig heeft, is een telefoonaansluiting.

Meer weten?
Als u meer wilt weten over personenalarmering, neemt u dan contact op met de medewerkers van onze Klantenservice. Zij zijn te bereiken via telefoonnummer (0591) 68 74 10 of e-mailadres wijkzorg@tangenborgh.nl

Tarieven
Meer informatie over onze tarieven leest u hier.

Specialistische handelingen

Ook bij meer specialistische verpleegkundige handelingen zoals stoma-zorg, kunnen wij helpen. De medewerkers hebben daar de specifieke kennis voor in huis.

Contact

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor verpleging en verzorging bij u thuis, bel dan met (0591) 68 74 10 of mail naar wijkzorg@tangenborgh.nl