Woonzorglocaties

Als u niet meer zelfstandig thuis kunt wonen, bent u van harte welkom in een van onze woonzorglocaties. Hier woont u comfortabel in uw eigen appartement. Het type zorg en ondersteuning dat u nodig heeft om veilig en prettig te kunnen wonen, is binnen handbereik.

Een aantal van onze zorglocaties is een mix tussen:

  • aan-/inleunwoningen met verzorging en verpleging thuis;
  • appartementen waarin wij woonzorgcentrumzorg verlenen;
  • appartementen waarin wij verpleeghuiszorg verlenen.

Daarnaast hebben wij zorglocaties waar wij alleen woonzorgcentrumzorg of alleen verpleeghuiszorg geven.

Verpleeghuiszorg

Onze beide verpleeghuizen (De Bleerinck in Emmen en De Weegbree in Klazienaveen) zijn met name geschikt voor ouderen met problemen die voortkomen uit een vorm van dementie.

De beide verpleegunits (De Vennen en De Olmen, beide in Emmen) hebben naast ouderen met een vorm van dementie, ook mogelijkheden voor mensen met lichamelijke (somatische) problemen.

Zorgkaart Nederland
Zorgkaart Nederland is een vergelijkingssite waar u als bezoeker van onze website uw ervaringen met onze zorg kunt delen. Wij stellen het op prijs als u uw ervaring met de zorg van Zorggroep Tangenborgh deelt via de Zorgkaart.

Zorglocaties in de regio:

Zorggroep Tangenborgh

Bekijk ons promotiefilmpje van Zorggroep Tangenborg

Borger

Nieuw-Buinen

Alle spreekuren van Tangenborgh

Alle spreekuren van Tangenborgh

Tijdens het spreekuur kunt u vragen stellen over verzorging en verpleging thuis, dagverzorging, het wonen in een woonzorglocatie en over aanleunwoningen. Al uw vragen op het gebied van wonen en zorg beantwoorden onze wijkverpleegkundigen en relatiebeheerders. Ook kunnen zij helpen bij het aanvragen van een juiste indicatie indien u zorg nodig heeft. Als… Lees meer

Wachtlijsten

Onderstaande wachtlijsten zijn voor onze verpleeghuis- en verzorgingshuiszorg. Wilt u een aanleunwoning/appartement van ons huren met of zonder wijkzorg? Dan verwijzen we u voor actuele wachtlijsten graag naar de betreffende relatiebeheerder. U kunt hiervoor bellen naar (0591) 68 16 16. Doorgaans gelden… Lees meer
“Ik ga elke middag naar het restaurant voor de warme maaltijd. Heerlijk!”

Een bewoonster van De Wanne in Nieuw-Buinen: "Zelf koken? Nee hoor! Ik ben 87 jaar en heb lang genoeg zelf gekookt. Ik ga elke middag naar het restaurant voor de warme maaltijd. Ik geniet er iedere dag weer van. Heerlijk!"