Woonzorglocaties

Als u niet meer zelfstandig thuis kunt wonen, bent u van harte welkom in één van onze woonzorglocaties. Hier woont u comfortabel in uw eigen appartement. Het type zorg en ondersteuning dat u nodig heeft om veilig en prettig te kunnen wonen, is binnen handbereik.

Wachtlijsten huur
Onderstaande wachtlijsten zijn voor onze verpleeghuis- en verzorgingshuiszorg. Wilt u een aanleunwoning/appartement van ons huren met of zonder wijkzorg? Dan verwijzen we u voor actuele wachtlijsten graag naar de betreffende relatiebeheerder. U kunt hiervoor bellen naar (0591) 68 16 16.

Wachtlijsten woonzorglocaties (Wlz) en kortdurende opname
Doorgaans gelden voor onze woonzorglocaties, wijkzorg en casemanagement geen wachttijden. Is er ergens wel een wachtlijst dan wordt dat hieronder in het schema vermeld.

Heeft u acuut zorg nodig maar is er op uw locatie van voorkeur op dat moment geen plaats, dan kunnen wij u in ieder geval altijd helpen met een appartement in één van onze andere locaties. Als u wilt komen wonen, belt u ons dan of kom langs bij één van onze klantenservices om navraag te doen naar de mogelijkheden van dat moment. 

Ditzelfde geldt voor onze plaatsen voor eerstelijns verblijf en de plaatsen voor dagbesteding. Het aanbod van plaatsen kan per locatie per dag verschillen. Vaak zijn wij in staat u direct te helpen, al dan niet op uw locatie van voorkeur. 
Voor wijkzorg, volledig pakket thuis en huishoudelijke verzorging is er geen wachtlijst en kunnen wij altijd de zorg inzetten op de dag dat u dat wenst (mits u beschikt over een geldige indicatie of er sprake is van spoed).

Wachttijden woonzorglocaties (Wlz)

Locatie/zorg Is opname binnen 6 weken mogelijk?

De Bleerinck
De Vennen
De Weegbree

Ja
   
Woonzorglocatie Is opname binnen 13 weken mogelijk?
De Anloop  
Borgerhof Ja
Dillehof Ja
De Etgaarde Ja
St. Franciscus Ja
Heidehiem Ja
Oldersheem Ja
De Schans Ja
Eendrachtshof Ja
   
Zorg thuis Is zorg thuis binnen 1 week mogelijk?
Wijkzorg Ja
Casemanagers dementie Ja

 

Zorglocaties in de regio:

Zorggroep Tangenborgh

Bekijk hier ons promotiefilmpje van Zorggroep Tangenborgh

Borger

Nieuw-Buinen

Wachtlijsten

Wachtlijsten huurOnderstaande wachtlijsten zijn voor onze verpleeghuis- en verzorgingshuiszorg. Wilt u een aanleunwoning/appartement van ons huren met of zonder wijkzorg? Dan verwijzen we u voor actuele wachtlijsten graag naar de betreffende relatiebeheerder. U kunt hiervoor bellen naar (0591) 68 16… Lees meer
Zorg op maat
“Tangenborgh levert de zorg die u nodig heeft”

Zorg op maat

"In Zuidoost-Drenthe zijn wij de enige aanbieder met wijkverpleging, woonzorglocaties én dementiezorg in ons pakket. We hebben onze eigen behandelaars. We werken met een multidisciplinair team van verzorgenden, verpleegkundigen, specialist ouderengeneeskunde, maatschappelijk werker, psycholoog en andere professionals. Zo kunnen we de zorg leveren die de klant nodig heeft."