Aan- en inleunwoningen

Tangenborgh verhuurt in Zuidoost-Drenthe ook aanleunwoningen en appartementen. U woont zelfstandig, maar heeft alle zorg binnen handbereik. Om hiervoor in aanmerking te komen, heeft u geen zorgindicatie nodig. Tangenborgh verhuurt appartementen in onze woonzorglocaties (inleunwoningen), maar ook naast of vlakbij de woonzorglocaties (aanleunwoningen) of in zelfstandige appartementencomplexen.

Alles bij de hand

Als u een woning huurt bij Tangenborgh, kunt u gebruik maken van alle voorzieningen van de woonzorglocatie, zoals maaltijdservice, alarmering, winkel, kapsalon en bibliotheek. Als u dat leuk vindt, bent u van harte welkom bij de activiteiten die we organiseren.

Kom gerust eens kijken! Al onze appartementen hebben een gescheiden woon- en slaapkamer, keuken, badkamer met wc en een berging.

Nieuwsgierig?

U bent van harte welkom om een appartement bij één van onze woonzorglocaties met eigen ogen te bekijken. Als u hier meer over wilt weten, neemt u dan gerust contact op met onze Klantenservice, telefoonnummer (0591) 68 16 16, zij verbinden u door met een van onze relatiebeheerders die u alles kan vertellen over wonen met of zonder wijkzorg. Hieronder vindt u al onze woonzorglocaties waar u een appartement kunt huren en waar u bij behoefte ook van andere zorg en diensten gebruik kan maken zoals Wijkzorg en maaltijden. 

Even de zinnen verzetten
“De handwerkgroep is altijd gezellig, een mooie onderbreking van de dag”

Even de zinnen verzetten

Een deelneemster aan de handwerkgroep in St Franciscus: “Ik woon hiernaast, in een van de aanleunwoningen. Iemand die ik kende, vroeg of ik niet een keertje mee wilde naar het handwerkgroepje. Ik ben namelijk altijd aan het handwerken, thuis ook. De groepsleidsters zijn leuk en we leren veel van elkaar. Er is altijd wel iemand die weet hoe het moet. Het is gezellig, een mooie onderbreking. Even de zinnen verzetten.”