Buunerheerd

Appartementencomplex Buunerheerd staat naast De Wanne in Nieuw Buinen. Het bestaat uit 23 huurwoningen waar mensen een woning kunnen huren en daarbij Wijkzorg van Zorggroep Tangenbogh krijgen. De Buunerheerd is een aantrekkelijk complex, met uitstekende ligging en mooie en ruime appartementen voor de doelgroep senioren.

Wijkzorg

Vanuit ons kantoor in De Wanne bieden we ook 24 uur per dag wijkzorg thuis aan in heel Nieuw-Buinen en omgeving (regio Borrger-Odoorn). Dit betreft verzorging en verpleging, maar ook specialistische zorg en dementiezorg. 

Wijkzorg Tangenborgh werkt met een vast en kleinschalig team van professionele en ervaren medewerkers.

Alarmering

Tangenborgh biedt ook personenalarmering aan. Hiermee wordt met één druk op de knop hulp ingeschakeld.

Diensten van Zorggroep Tangenborgh

De diensten en zorg die in Buunerheerd en De Wanne worden aangeboden, vallen onder Zorggroep Tangenborgh. Tangenborgh biedt ouderenzorg in de hele regio Zuidoost-Drenthe.
We proberen zorg te verlenen die zoveel mogelijk aansluit bij de stijl van leven van onze klanten, waarbij rekening wordt gehouden met de individuele wensen, mogelijkheden en beperkingen. Tangenborgh beschikt over een landelijk erkend kwaliteitscertificaat (HKZ)

Huisartsenpraktijk en en apotheek

In De Wanne zijn ook een huisartsenpraktijk en een apotheek gevestigd. Dit zijn Huisartsenpraktijk de Venen en Benu apotheek de Venen.

Meer info

Wilt u meer informatie over onze Wijkzorg? Klik dan hier. Heeft u belangstelling om te wonen in Buunerheerd dan kunt u bellen naar 0591 681616, dan wordt u doorverbonden naar een van onze relatiebeheerders. De appartementen van De Wanne worden verhuurd door woningcorporatie Woonservice. Dit loopt via hun website thuiskompas.nl