De Anloop

Woonzorglocatie De Anloop is gebouwd in 2007. Het staat op een levendige plek, midden in het centrum van Schoonebeek.

Voorzieningen

De Anloop heeft veel voorzieningen, zoals een bibliotheek, een café, een pedicure en een restaurant. In het restaurant zijn ook mensen welkom die niet in De Anloop wonen.

Activiteiten

Er worden elke week vaste activiteiten aangeboden voor bewoners, maar ook ouderen bijvoorbeeld uit de omliggende wijk kunnen tegen een kleine vergoeding aan de meeste activiteiten deelnemen. Ook worden het hele jaar door uitstapjes, markten en andere activiteiten georganiseerd.

Wonen in De Anloop

De Anloop heeft 31 zorgappartementen, 11 inleunwoningen en verhuurt 40 aanleunwoningen. De appartementen zijn allemaal voorzien van een gescheiden woon- en slaapkamer, keuken, badkamer met wc en een berging en kunnen naar eigen smaak worden ingericht. Een aantal appartementen binnen het woonzorgcentrum De Anloop is beschikbaar voor huur met alarmering en thuiszorg. U kunt daar dus gebruik van maken zonder een WLZ-indicatie, die normaal wel nodig is om in een woonzorgcentrum te mogen wonen.

Bereikbaarheid

Adres:
De Pallert 15, 7761 BV Schoonebeek

Fiets:
De Anloop is per fiets goed bereikbaar. Er is voldoende gelegenheid om uw fiets te parkeren. 

Openbaar vervoer:
De dichtsbijzijnde bushalte is bushalte Europaweg 140. Vanaf de bushalte is het ongeveer 4 minuten lopen naar De Anloop.

Auto:
Op de locatie is er vrije mogelijkheid tot parkeren. 

Binnenkijken bij De Anloop

Via deze video geven we een korte rondleiding op onze woonzorglocatie De Anloop.

Galerij