De Borgh

Wooncomplex De Borgh staat in de wijk Emmerhout in Emmen, op loopafstand van het winkelcentrum. Het complex bestaat uit 60 appartementen. Alle woningen zijn standaard voorzien van een alarmeringssysteem. Bewoners van De Borgh kunnen zorg en diensten afnemen van Wijkzorg Tangenborgh. De Borgh heeft een actieve bewonerscommissie die veel activiteiten organiseert in de gemeenschappelijke ruimte het 'Borghhuus'.

Wijkzorg

Vanuit ons kantoor in De Borgh bieden we ook 24 uur per dag wijkzorg thuis aan in de omgeving. Dit betreft verzorging en verpleging, maar ook specialistische zorg en dementiezorg. Dus ook mensen die niet in De Borgh wonen, kunnen een beroep doen op de wijkzorg van Tangenborgh.

Wijkzorg Tangenborgh werkt met vaste en kleinschalige teams van professionele en ervaren medewerkers..

Alarmering

Tangenborgh biedt ook alarmering aan. Hiermee wordt met één druk op de knop hulp ingeschakeld.

Dagopvang

Zelfstandig wonende ouderen die ondersteuning nodig hebben in het dagelijks leven, kunnen kiezen voor dagopvang. Dagopvang wordt op een locatie in de buurt van De Borgh gegeven.

Diensten van Zorggroep Tangenborgh

De diensten en zorg die in De Borgh worden aangeboden, vallen onder Zorggroep Tangenborgh. Tangenborgh biedt ouderenzorg in de hele regio Zuidoost-Drenthe.
We proberen zorg te verlenen die zoveel mogelijk aansluit bij de stijl van leven van onze klanten, waarbij rekening wordt gehouden met de individuele wensen, mogelijkheden en beperkingen. Tangenborgh beschikt over een landelijk erkend kwaliteitscertificaat (HKZ)

Meer info

Wilt u meer informatie over onze Wijkzorg? Klik dan hier. Heeft u belangstelling om te wonen in De Borgh dan kunt u bellen naar 0591 681616, dan wordt u doorverbonden naar een van onze relatiebeheerders die u meer informatie kan geven over wonen en zorg in De Borgh.