De Borgh

Wooncomplex De Borgh staat in de wijk Emmerhout in Emmen, op loopafstand van het winkelcentrum. Het complex bestaat uit 60 appartementen. Alle woningen zijn standaard voorzien van een alarmeringssysteem. Bewoners van De Borgh kunnen zorg en diensten afnemen van Wijkzorg Tangenborgh. De Borgh heeft een actieve bewonerscommissie die veel activiteiten organiseert in de gemeenschappelijke ruimte het 'Borghhuus'.

Wijkzorg en Alarmering

Bewoners van De Borgh kunnen een beroep doen op Wijkzorg Tangenborgh, regio Emmen. Vanuit De Borgh werkt een vast zorgteam van professionele en ervaren medewerkers.

Elk appartement in De Borgh beschikt over personenalarmering. Met één druk op de knop komt er dan een alarmeringsignaal bij de zorgmedewerkers binnen. Verzorgenden zijn 24 uur per dag beschikbaar en kunnen de bewoner te allen tijde met raad en daad terzijde staan.

Diensten Zorggroep Tangenborgh

De diensten en zorg die vanuit De Borgh worden gegeven, vallen onder Zorggroep Tangenborgh. Tangenborgh verleent zorg in de hele regio Zuidoost-Drenthe.

Zorggroep Tangenborgh biedt zorg die zo veel mogelijk aansluit bij de stijl van leven van haar klanten, waarbij rekening wordt gehouden met de individuele wensen, mogelijkheden en beperkingen. De zorggroep beschikt over een landelijk erkend kwaliteitscertificaat (HKZ).

Meer informatie

Voor meer informatie over De Borgh kunt u terecht bij de Klantenservice van Woonzorglocatie De Schans. U kunt hier gerust eens binnenlopen of ons mailen of bellen. Ons adres: Laan van het Kwekebos 118 Emmen, telefoon (0591) 68 73 68, e-mail: schloket@tangenborgh.nl

Galerij