De Borgh

Wooncomplex De Borgh staat in de wijk Emmerhout in Emmen, op loopafstand van het winkelcentrum. Het complex bestaat uit 60 appartementen. Alle woningen zijn standaard voorzien van een alarmeringssysteem. Bewoners van De Borgh kunnen zorg en diensten afnemen van Wijkzorg Tangenborgh. De Borgh heeft een actieve bewonerscommissie die veel activiteiten organiseert in de gemeenschappelijke ruimte het 'Borghhuus'.

Verzorging en verpleging thuis en dagverzorging

Wie thuis hulp nodig heeft kan een beroep doen op Wijkzorg Tangenborgh, regio Emmen. De wijkzorg werkt met vaste en kleinschalige teams van professionele en ervaren medewerkers. Ook vanuit De Borgh is een zorgteam actief.

Naast Wijkzorg biedt Tangenborgh ook personenalarmering aan; hiermee wordt met één druk op de knop hulp ingeschakeld.

Zelfstandig wonende ouderen die ondersteuning nodig hebben in het dagelijks leven, kunnen kiezen voor dagverzorging. Dit wordt aangeboden in Het Waal in Emmerhout.

Meer informatie over Wijkzorg vindt u hier.

Zorggroep Tangenborgh

De diensten en zorg die in De Borgh worden gegeven vallen onder Zorggroep Tangenborgh. Tangenborgh biedt ouderenzorg in de hele regio Zuidoost-Drenthe.

Zorggroep Tangenborgh biedt zorg die zo veel mogelijk aansluit bij de stijl van leven van haar klanten, waarbij rekening wordt gehouden met de individuele wensen, mogelijkheden en beperkingen. De zorggroep beschikt over een landelijk erkend kwaliteitscertificaat (HKZ).