De Deele

In Multifunctioneel Centrum De Deele in Emmer-Compascuum kunnen de bewoners van de 33 appartementen gebruik maken van de 24-uurs zorg van Tangenborgh. Dit houdt in dat zij zeven dagen per week, 24 uur per dag zorg kunnen krijgen. De ruime appartementen zijn allemaal voorzien van twee slaapkamers, een ruime woonkamer met keuken, badkamer met toilet en een apart gastentoilet.

Wijkzorg

Vanuit ons kantoor in De Deele  bieden we ook 24 uur per dag wijkzorg thuis aan in heel Emmer-Compascuum en omgeving. Dit betreft verzorging en verpleging, maar ook specialistische zorg en dementiezorg. Dus ook mensen die niet in De Deele wonen, kunnen een beroep doen op de wijkzorg van Tangenborgh.

Wijkzorg Tangenborgh werkt met vaste en kleinschalige teams van professionele en ervaren medewerkers.

Alarmering

Tangenborgh biedt ook alarmering aan. Hiermee wordt met één druk op de knop hulp ingeschakeld.

Dagopvang

Zelfstandig wonende ouderen die ondersteuning nodig hebben in het dagelijks leven, kunnen kiezen voor dagopvang. Dagopvang wordt op een locatie in de buurt van De Borgh gegeven.

Diensten van Zorggroep Tangenborgh

De diensten en zorg die in De Borgh worden aangeboden, vallen onder Zorggroep Tangenborgh. Tangenborgh biedt ouderenzorg in de hele regio Zuidoost-Drenthe.
We proberen zorg te verlenen die zoveel mogelijk aansluit bij de stijl van leven van onze klanten, waarbij rekening wordt gehouden met de individuele wensen, mogelijkheden en beperkingen. Tangenborgh beschikt over een landelijk erkend kwaliteitscertificaat (HKZ)

Meer info

Wilt u meer informatie over onze Wijkzorg? Klik dan hier. Heeft u belangstelling om te wonen in De Deele dan kunt u bellen naar 0591 681616, dan wordt u doorverbonden naar een van onze relatiebeheerders die u meer informatie kan geven over wonen en zorg in De Deele.