De Etgaarde

Woonzorglocatie De Etgaarde staat in Oosterhesselen en neemt van oudsher een centrale plek in het dorp in. Het dagelijkse leven in De Etgaarde laat zich typeren door een gezellige bedrijvigheid in een warme en huiselijke omgeving. Op de speciaal gecreëerde ontmoetingsplaatsen kunnen bewoners, bezoekers en personeel elkaar treffen. Naast wonen biedt De Etgaarde de mogelijkheid voor kortdurend verblijf, bijvoorbeeld als u na een ziekenhuisopname nog niet voldoende hersteld bent om uzelf thuis te kunnen redden.

Voorzieningen

In de woonzorglocatie zijn diverse voorzieningen zoals een bibliotheek, een kleine supermarkt, een kapsalon en een restaurant. In het restaurant zijn ook mensen welkom die niet in De Etgaarde wonen. Verder kunnen bewoners en bezoekers genieten van de mooie groenten- en bloementuin.

Activiteiten

Er worden elke week vaste activiteiten aangeboden voor bewoners, maar ook andere ouderen kunnen tegen een kleine vergoeding aan de meeste vaste activiteiten deelnemen. Ook worden het hele jaar door uitstapjes, markten en andere ontspanningsmomenten georganiseerd.

Wonen in De Etgaarde

De Etgaarde heeft 34 zorgappartementen en verhuurt 42 aanleunwoningen. De appartementen zijn allemaal voorzien van een gescheiden woon- en slaapkamer, keuken, badkamer met wc en berging en kunnen naar eigen smaak worden ingericht.

Bereikbaarheid

Adres:
De Etgaarde 1, 7861 BT Oosterhesselen

Fiets:
De locatie is per fiets goed bereikbaar. Er is voldoende gelegenheid om uw fiets te parkeren.

Openbaar vervoer:
De dichtsbijzijnde bushalte is bushalte Geserweg. Het is vanaf de bushalte ongeveer 16 minuten lopen.

Auto:
Op de locatie is vrije mogelijkheid tot parkeren. 

Binnenkijken bij De Etgaarde

Via deze video geven we een korte rondleiding op onze woonzorglocatie De Etgaarde.

Galerij