De Wanne

Wijkzorgvoorziening De Wanne staat in de dorpskern van Nieuw-Buinen, dichtbij allerlei voorzieningen.
De Wanne heeft 45 appartementen en verhuurt in het naastgelegen Buunerheerd 23 woningen. De appartementen zijn allemaal voorzien van een gescheiden woon- en slaapkamer, keuken, badkamer met wc en berging.In De Wanne zelf vindt u diverse faciliteiten, zoals een kleine supermarkt, een kapsalon, een recreatiezaal en een restaurant.

Wijkzorg en verpleging thuis

Wijkzorg Tangenborgh werkt met vaste en kleinschalige teams van professionele en ervaren medewerkers. Ook in De Wanne wordt wijkzorg gegeven.

Naast verzorging en verpleging thuis, biedt Tangenborgh ook personenalarmering aan. Hiermee wordt met één druk op de knop hulp ingeschakeld.

Dagverzorging

Ook wordt er in De Wanne dagverzorging aangeboden. Dagverzorging is op maandag, woensdag en vrijdag van 10.oo tot 16.00 uur. Meer informatie hierover  is via de wijkverpleegkundige te verkrijgen: Anke Bruns, tel. 0683170273 of via mail wvkborgerodoorn@tangenborgh.nl 
 

Huisartsenpraktijk en en apotheek

In De Wanne zijn ook een huisartsenpraktijk en een apotheek gevestigd. Dit zijn Huisartsenpraktijk de Venen en Benu apotheek de Venen.

 

 

Diensten van Zorggroep Tangenborgh
De diensten en zorg die vanuit De Wanne worden aangeboden, vallen onder Zorggroep Tangenborgh. Tangenborgh biedt ouderenzorg in de hele regio Zuidoost-Drenthe.

We proberen zorg te verlenen die zoveel mogelijk aansluit bij de stijl van leven van onze klanten, waarbij rekening wordt gehouden met de individuele wensen, mogelijkheden en beperkingen. Tangenborgh beschikt over een landelijk erkend kwaliteitscertificaat (HKZ).

Galerij