De Wanne

Woonzorglocatie De Wanne staat in de dorpskern van Nieuw-Buinen, dichtbij allerlei voorzieningen.

“Ik ga elke middag naar het restaurant voor de warme maaltijd. Heerlijk!”

Een bewoonster van De Wanne in Nieuw-Buinen: "Zelf koken? Nee hoor! Ik ben 87 jaar en heb lang genoeg zelf gekookt. Ik ga elke middag naar het restaurant voor de warme maaltijd. Ik geniet er iedere dag weer van. Heerlijk!"
 

Voorzieningen

Ook in De Wanne zelf vindt u diverse faciliteiten, zoals een bibliotheek, een kleine supermarkt, een kapsalon, een recreatiezaal en een restaurant. In het restaurant zijn ook mensen welkom die niet in De Wanne wonen. Ander gemak, zoals een pedicure die bij u aan huis komt, kan geregeld worden als u bij ons woont.

Activiteiten

Er worden elke week vaste activiteiten aangeboden voor bewoners. Ook andere ouderen kunnen tegen een kleine vergoeding aan de meeste van deze activiteiten deelnemen. Het hele jaar door worden daarnaast uitstapjes, markten en andere ontspanningsmomenten georganiseerd.

Wonen in De Wanne

De Wanne heeft 45 zorgappartementen en verhuurt in het naastgelegen Buunerheerd 23 aanleunwoningen. Het is ook mogelijk een appartement in De Wanne als aanleunwoning te huren. Tevens zijn er in De Wanne plaatsen beschikbaar voor kortdurend verblijf, bijvoorbeeld als u na een ziekenhuisopname nog niet voldoende hersteld bent om uzelf thuis te kunnen redden. De appartementen zijn allemaal voorzien van een gescheiden woon- en slaapkamer, keuken, badkamer met wc en berging en kunnen naar eigen smaak worden ingericht.

Galerij