Dillehof

Aan de zuidrand van Klazienaveen staat Woonzorglocatie Dillehof. In 2008 zijn hier nieuwe zorgappartementen aangebouwd en is het gebouw zowel van binnen als van buiten compleet gerenoveerd. Ook zijn er plaatsen beschikbaar voor kortdurend verblijf, bijvoorbeeld als u na een ziekenhuisopname nog niet voldoende hersteld bent om uzelf thuis te kunnen redden.

Voorzieningen

In de woonzorglocatie zijn voorzieningen, zoals een bibliotheek, een kleine supermarkt, een kapsalon, een café, een pedicure en een restaurant. In het restaurant zijn ook mensen welkom die niet in Dillehof wonen.

Activiteiten

Wekelijks kunt u als bewoner van Dillehof deelnemen aan vaste activiteiten die worden aangeboden. Tegen een kleine vergoeding kunnen oudere buurtbewoners ook deelnemen aan de meeste van deze activiteiten. Het hele jaar door worden uitstapjes, markten en andere ontspanningsmomenten georganiseerd.

Wonen in Dillehof

Dillehof is aan de ene kant verbonden met het aanleunwoningen-complex De Melde. Dit complex bestaat uit 78 woningen die Dillehof verhuurt. Aan de andere kant staat Dillehof in verbinding met Woonzorglocatie De Weegbree, waar 64 bewoners wonen. 
Dillehof huisvest 101 zorgappartementen. Deze zijn verschillend qua indeling en grootte. De appartementen zijn allemaal voorzien van een eigen keuken en badkamer met toilet en kunnen naar eigen smaak worden ingericht.

Bereikbaarheid

Adres:
Fluitekruid 5, 7891 DA Klazienaveen

Fiets:
Dillehof is per fiets goed bereikbaar. Er is voldoende gelegenheid om uw fiets te parkeren.

Openbaar vervoer:
De dichtsbijzijnde bushalte is bushalte Koriander. Vanaf de bushalte is het ongeveer 4 minuten lopen. 

Auto:
Op de locatie is vrije mogelijkheid tot parkeren. 

Binnenkijken bij Dillehof

Via deze video geven we een korte rondleiding op onze woonzorglocatie Dillehof.

Galerij