Erica

Op een steenworp afstand van het centrum van Erica staat het gebouw Hof van Erica met 
36 appartementen. De bewoners van de appartementen kunnen gebruik maken van de 24-uurs zorg van Tangenborgh. Dit houdt in dat zij 7 dagen per week, 24 uur per dag zorg kunnen krijgen. De ruime appartementen zijn allemaal voorzien van twee slaapkamers, een ruime woonkamer met keuken en badkamer met toilet.

Wijkzorg

Vanuit ons kantoor in Hof van Erica bieden we ook 24 uur per dag wijkzorg thuis aan in heel Erica en omgeving. Dit betreft verzorging en verpleging, maar ook specialistische zorg en dementiezorg. Ook mensen uit Erica en omgeving die niet in Hof van Erica wonen, kunnen een beroep doen op de wijkzorg van Tangenborgh.
Wijkzorg Tangenborgh werkt met een vast en kleinschalig team van professionele en ervaren medewerkers. 
Meer informatie over huur en inschrijving bij Hof van Erica is te verkrijgen bij de Klantenservice van Oldersheem in Nieuw-Amsterdam. 

Alarmering en dagverzorging

Tangenborgh biedt ook personenalarmering aan. Hiermee wordt met één druk op de knop hulp ingeschakeld. Zelfstandig wonende ouderen die ondersteuning nodig hebben in het dagelijks leven, kunnen kiezen voor dagverzorging. Die wordt aangeboden in Hof van Erica.

Diensten van Zorggroep Tangenborgh

De diensten en zorg die vanuit Hof van Erica worden aangeboden, vallen onder Zorggroep Tangenborgh. Tangenborgh biedt ouderenzorg in de hele regio Zuidoost-Drenthe.