Hof van Erica

Op een steenworp afstand van het centrum van Erica staat het gebouw Hof van Erica. Wie thuis verzorging of verpleging nodig heeft, kan een beroep doen op Wijkzorg Tangenborgh, regio Emmen.

Verzorging en verpleging thuis en dagverzorging

Wijkzorg Tangenborgh werkt met vaste en kleinschalige teams van professionele en ervaren medewerkers. Ook vanuit Hof van Erica is een zorgteam actief.

Naast verzorging en verpleging thuis, biedt Tangenborgh ook personenalarmering aan. Hiermee wordt met één druk op de knop hulp ingeschakeld.

Zelfstandig wonende ouderen die ondersteuning nodig hebben in het dagelijks leven, kunnen kiezen voor dagverzorging. Die wordt aangeboden in Hof van Erica.

Diensten van Zorggroep Tangenborgh

De diensten en zorg die vanuit Hof van Erica worden aangeboden, vallen onder Zorggroep Tangenborgh. Tangenborgh biedt ouderenzorg in de hele regio Zuidoost-Drenthe.

We proberen zorg te verlenen die zoveel mogelijk aansluit bij de stijl van leven van onze klanten, waarbij rekening wordt gehouden met de individuele wensen, mogelijkheden en beperkingen. Tangenborgh beschikt over een landelijk erkend kwaliteitscertificaat (HKZ).

Galerij