Meerstede

Meerstede staat in de Emmense wijk Emmermeer, op steenworp afstand van een winkelcentrum en vlak bij een prachtig park. Dit woon-, zorg- en welzijnscomplex bestaat uit drie blokken met 64 woningen. Meerstede biedt ook dagopvang. Op de begane grond zijn verschillende multifunctionele ruimtes, zoals een restaurant waar mensen van zowel de appartementen van Meerstede als belangstellenden van buitenaf kunnen eten. Het restaurant biedt ook de mogelijkheid om maaltijden af te halen en feesten te organiseren. Tangenborgh werkt in Meerstede samen met Welzijnsgroep Sedna en Welzijnsstichting Emmermeer.

Verzorging en verpleging thuis en dagverzorging

Wie thuis hulp nodig heeft kan een beroep doen op Wijkzorg Tangenborgh, regio Emmen. De wijkzorg werkt met vaste en kleinschalige teams van professionele en ervaren medewerkers. Ook vanuit Meerstede is een zorgteam actief.

Naast Wijkzorg biedt Tangenborgh ook personenalarmering aan; hiermee wordt met één druk op de knop hulp ingeschakeld.

Zelfstandig wonende ouderen die ondersteuning nodig hebben in het dagelijks leven, kunnen kiezen voor dagverzorging. Dit wordt aangeboden in Meerstede.

Zorggroep Tangenborgh

De diensten en zorg die vanuit Meerstede worden gegeven vallen onder Zorggroep Tangenborgh. Tangenborgh biedt ouderenzorg in de hele regio Zuidoost-Drenthe.

Zorggroep Tangenborgh biedt zorg die zo veel mogelijk aansluit bij de stijl van leven van haar klanten, waarbij rekening wordt gehouden met de individuele wensen, mogelijkheden en beperkingen. De zorggroep beschikt over een landelijk erkend kwaliteitscertificaat (HKZ).

Galerij