Meerstede

Meerstede staat in de Emmense wijk Emmermeer, op steenworp afstand van een winkelcentrum en vlak bij een prachtig park. Dit woon-, zorg- en welzijnscomplex bestaat uit drie blokken met 64 woningen. Meerstede biedt ook dagopvang. Op de begane grond zijn verschillende multifunctionele ruimtes, zoals een restaurant waar mensen van zowel de appartementen van Meerstede als belangstellenden van buitenaf kunnen eten. Het restaurant biedt ook de mogelijkheid om maaltijden af te halen en feesten te organiseren. Tangenborgh werkt in Meerstede samen met Welzijnsgroep Sedna en Welzijnsstichting Emmermeer.

Wijkzorg

Vanuit ons kantoor in Meerstede bieden we ook 24 uur per dag wijkzorg thuis aan in de omgeving van Meerstede. Dit betreft verzorging en verpleging, maar ook specialistische zorg en dementiezorg. Dus ook mensen die niet in De Meerstede wonen, kunnen een beroep doen op de wijkzorg van Tangenborgh.

Wijkzorg Tangenborgh werkt met een vast en kleinschalig team van professionele en ervaren medewerkers..

Alarmering

Tangenborgh biedt ook personenalarmering aan. Hiermee wordt met één druk op de knop hulp ingeschakeld.

Dagopvang

Zelfstandig wonende ouderen die ondersteuning nodig hebben in het dagelijks leven, kunnen kiezen voor dagopvang. Die wordt aangeboden in Meerstede.

Diensten van Zorggroep Tangenborgh

De diensten en zorg die in Meerstede worden aangeboden, vallen onder Zorggroep Tangenborgh. Tangenborgh biedt ouderenzorg in de hele regio Zuidoost-Drenthe.
We proberen zorg te verlenen die zoveel mogelijk aansluit bij de stijl van leven van onze klanten, waarbij rekening wordt gehouden met de individuele wensen, mogelijkheden en beperkingen. Tangenborgh beschikt over een landelijk erkend kwaliteitscertificaat (HKZ)

Meer info

Wilt u meer informatie over onze Wijkzorg? Klik dan hier. Heeft u belangstelling om te wonen in Meerstede dan kunt u bellen naar 0591 681616, dan wordt u doorverbonden naar een van onze relatiebeheerders die u meer kunnen vertellen.