Oldersheem

Woonzorglocatie Oldersheem ligt in een levendig deel van het dorp Nieuw-Amsterdam, vlakbij het winkelcentrum. In Oldersheem zijn ook plaatsen beschikbaar voor kortdurend verblijf, bijvoorbeeld als u na een ziekenhuisopname nog niet voldoende hersteld bent om uzelf thuis te kunnen redden.

Nieuwbouw

Olderheem is verbouwd en alle nieuwe appartementen zijn begin 2020 opgeleverd. De appartementen zijn veel ruimer en rolstoelvriendleijker geworden doordat er cvan twee appartementen één is gemaakt.Naast het verbouwen van de woningen is er ook een nieuwe entree, specifiek voor de bewoners.

Voorzieningen

Er zijn diverse voorzieningen in Oldersheem, zoals een bibliotheek, een kleine supermarkt, een kapsalon, een café, een pedicure en een restaurant. Ook mensen die niet in Oldersheem wonen kunnen in het restaurant eten.

Activiteiten

Er worden elke week vaste activiteiten aangeboden voor bewoners. Ook andere ouderen kunnen tegen een kleine vergoeding aan de meeste vaste activiteiten deelnemen. Ook worden het hele jaar door uitstapjes, markten en andere ontspanningsmomenten georganiseerd. 

Wonen in Oldersheem

De woonzorglocatie heeft 57 zorgappartementen en verhuurt 79 aanleunwoningen. De appartementen zijn allemaal voorzien van een gescheiden woon- en slaapkamer, keuken, badkamer met wc en berging en kunnen naar eigen smaak worden ingericht.